2013. november 18., hétfő

Teremtő gondolatok


Az élet olyan egyszerű. Hiszen kétféle dolog alkotja: pozitív és neagtív dolgok. Ha a negatívból van több, akkor valami nem működik az életedben. Annak, akit te boldognak látsz és nagyszerű az élete, nem tesz mást, mint a szeretet erejét használja. 
" A szeretet olyan elem, ami fizikailag láthatalan, mégis olyan valóságos, mint a levegő vagy a víz." 
A szeretet sokkal több, mint a családod és a barátaid, a tárgyaidhoz való szeretet. Egy pozitív energia! A szeretet pozitív ereje sarkal arra, hogy megtegyél dolgokat, hogy gyarapíts, hogy alkoss. Minden felett hatalmad van. Az egészséged, a kapcsolataid, a munkád, életed összes területe fölött. Egyszerűen működik: hasonló a hasonló energiát vonzza, amit adsz azt kapod. 
Figyeld meg magadat reggel, mikor felkelsz. Rossz gondolatokkal kelsz? Akkor az egész napod negatív lesz, mert csak olyan dolgok fognak jönni hozzád. Lekésed a buszt, otthon felejtesz valamit, munkatársad beszól, otthon a kutya szétrágja a papucsod és folytathatnám... Ez annyit jelent, hogy gondolataid milyensége határozza meg, hogy a szavaid és a tetteid pozitívak vagy negatívak lesznek. 
Mit csinál a legtöbb ember? Panaszkodik, jön belőle a negatív rezgés és ezáltal megfosztja magát a jótól. Ha beteg vagy és sorolod még ez mellé a kapcsolati és anyagi problémáid, akkor nem arról beszélsz, amit szeretsz. Ez csak azt vonzza magához, hogy csupa negatív dolog fog még jönni. Ha találkozol valakivel, beszélj arról, hogy milyen jó egészségesnek lenni, hogy milyen rendes volt ma a munkatársad, hogy ma mindenki megdícsérte a mosolyod... Amikor örülsz, akkor kifelé is örömet sugárzol,cserébe kapsz örömteli helyzeteket, találkozásokat. Apró dolgok is lehetnek ezek: kedvenc számod szólal meg a rádióban vagy nyersz a kaparós sorsjegyen. A lelkesedés, az izgalom, a szenvedély mind egy tőről fakad, a szeretetből. Ezeket az érzéseket fokozd magadban és annál több jót kapsz vissza. Kérdésed lehet, hogy miként lelkesítsd tovább magad?! Állj meg egy pillanatra és gondold végig azokat a dolgokat, amiket szeretsz. A családodat, a házad, a kocsid, az új körömlakkod, az időt, a nyarat, a koncerteket, a zenéket, a hobbid, ezek amik örömtelivé tesznek. Érezd át, ahogy szereted ezeket a dolgokat és menj tovább, mosolyogva. Bármit akarsz az életben, azt azért  szereted, csinálod, mert jól érzed magad benne, szeretet van benned iránta. Vágyaid mozgatórugója azok a pozitív érzések, amelyeket a beteljesüléstől vársz. Hogy érheted el? A jó érzés által! Az egészség, a boldogság, a pénz, minden téged akar. Adj jó érzéseket és mindent megkapsz általa. Először boldognak kell lenned, hogy azt tudj adni másnak és aztán visszakaphasd.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése