2017. február 8., szerda

Napi angyali üzenet: Add ki magadból és csillogj újra!

Napi angyali üzenet: Add ki magadból és csillogj újra!


Hétfőn energetikailag egy nehéz napra ébredtünk, de lassan oldódik, tisztul és megújul ez az energia.

Fáradtak és legyengültek vagyunk, elfáradt a testünk és a lelkünk is. Olyan helyzetek és érzések jönnek fel, amelyekkel már rég küzdünk. Dolgoztunk már vele, de olyan mély gyökerei vannak, amelyekhez csak lépésről lépésre juthattunk el. 

Ha elég tudatos vagy, akkor felismered mik ezek, ha nem az se baj. A lényeg, hogy már olyannyira fáradt a lelked és a tested, hogy harcolni se akar. 

És ez a legjobb idő a tisztulásra! 

Ekkor megtörténik a tisztulás az elme játékai nélkül. 

Add ki magadból! Sírd ki, kiabáld ki, mozgasd ki, írd ki, rajzold ki, mond ki, lélegezd ki, pihend ki... magadból! 

Bármelyik és minden ér, ami ahhoz vezet, hogy könnyebb legyél! Ezek által úgy szabadulsz meg tőle, hogy tulajdonképpen nem is vagy tudatában...

Ideje megértened önmagadat! Látni ki vagy valójában! Tartsd magadat értékesnek és szerethetőnek! Nem rontottál el semmit! Erős vagy, de gyengéd és megértő is! Minden, ami történik veled, az érted van! Bármi az! Mát most "több" vagy, tudatosabb vagy, mint egy másodperccel ezelőtt! Tanulj magadból! Vállald önmagadat! És sose add fel! Inkább "add meg" magad! Ne küzdj, ne akarj harcolni! Add át magadat önmagadnak! És érezd a középpontod!

Segítsd testi szinten is a tisztulásodat és igyál sok folyadékot! Egyél gyümölcsöt és zöldséget! Frissen és tisztán tartsd a testedet is!

Jó tisztulást!

Ha szeretnél segítséget az utadon, akkor jelentkezz be hozzám személyes vagy Skype konzultációra a csermelinda3@gmail.com e-mail címen vagy a 06304248268-as számon. Szeretettel várlak! Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése