2017. február 27., hétfő

Életútelemzés az Atlantiszi szám-és szimbólumrendszerrel


Az elemzés során első lépésként bekérjük azon Atlantiszi szimbólumokat, amelyek jellemzik a mostani lelki állapotodat. Ez az, ami megmutatja, hogy a lelked milyen harcokban illetve megrekedésekben van éppen. Hol és milyen területeken van elakadás, hol törik meg az áramlás, hol veszik el az energia, és hasad meg a rendszered. Ezután megkapod a megoldó kulcsot – a gyógyító szimbólumokat és az atlantiszi oldást, amelyekkel azonnal gyógyul mentális és érzelmi tered.

Második lépésként az Atlantiszi számrendszer segítségével megnézzük, hogy milyen faladatokkal - energiahiányokkal -és többlettel jöttél ebbe az életbe. Megkapod, hogy miként működsz a fizikai, az érzelmi és a szellemi világban, milyen vagy Te, hogyan viszonyulsz Önmagadhoz, milyen a múltad, milyen (érzelmi) kommunikációd van, hogyan tudsz az anyagi világban létezni, milyen a rendszered a kapcsolatokban, a családban, a párkapcsolatban, mi a te hitrendszered Önmagadban és a szellemi világban, miként teremtheted meg az egyensúlyt az életedben és egyáltalán mi a Te feladatod az életben.

Miután megnéztük az energia többletet -és hiányt - kioldjuk a régi blokkokat és létrehozzuk az új rendszert, ahol már minden egyensúlyban működik Benned. Kapsz olyan megoldó kulcsokat, amelyeket viszel magaddal haza és dolgozol velük otthon is.

Lehetőség van arra is, hogy megnézzük azon személyek számrendszerét is, akikkel Te kapcsolatban állsz. Legyen az a párod, a gyermeked vagy éppen a szülőd… Természetesen az Ő rendszerükbe nem avatkozunk bele, de megismerheted - milyen feladatokkal, milyen céllal vagytok egymás életében, mit mutattok illetve tanítotok egymásnak ebben az életben. 

Ha érdekel, vagy bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, szívesen kipróbálnád ezt a módszert, jelentkezz bátran a következő elérhetőségeken:

Cser Melinda -Spirituális életvezetési tanácsadó

e-mail: csermelinda3@gmail.com
telefonon: 06 30 42 48 268

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése