2017. február 16., csütörtök

Energetikai védelmek elsajátítása

Gyakran érzed magadat fáradtnak? Egyik pillanatról a másikra változik hangulatod? Beszélgetsz valakivel és nyomottnak érzed magadat? Észrevetted, hogy átveszed mások hangulatát? Szeretik az emberek Neked elmondani, elpanaszolni dolgaikat?


Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor emlékeztetni szeretnélek Téged, hogy elsősorban önmagad energetikáját kell erősítened, hogy mások ne tudjanak rád csatlakozni és leszívni életerődet, energiádat. 

Bizonyára Te is hallottál már róla, hogy nem úgy segítünk másoknak, hogy lemegyünk velük a gödörbe. 

Nem! 

Szépen mássz ki belőle és nyújtsd le a kezedet, hogy kisegítsd, de ne mássz le hozzá! 

De természetesen megválaszthatod azt is, kinek segítesz.

Ha Te ettől a segítéstől, támogatástól rosszul érzed magadat, akkor szépen kiszállhatsz belőle. 

Azt kérdezed hogyan?

Fejezd be a beszélgetést, a szituációt - kedvesen és nyugodtan - zárd le, lépj ki. Fontos a hogyan, mert sosem bántjuk a másikat. 

De Önmagad tisztelete a legfontosabb. Önmagad számára Te vagy az első. 

Ezt kérlek, jól jegyezd meg, akkor is, mikor olyan embernek szeretnél segíteni, akik "önszántából" szeretne még a gödörben csücsülni. 

Senkit nem tudsz akarata ellenére segíteni. 

Mindenki szabadon rendelkezik róla, meddig szeretne benne maradni egy-egy szituációban, érzésben, és az is hogyan szeretne fejlődni és tanulni. Lehet, hogy neki még van ott tanulnivalója, fel kell ismerni, tapasztalnia még valamit, azért is nem hall meg Téged. Fogadd el mások útját és koncentrálj a sajátodra.


Hogyan védd le az energiádat mások elől? 


Reggelente tedd bele magadat egy Fénygömbbe, akár egy lufiba. Ez megvéd Téged mások lufijától. 

Fontos, hogy megtanuljuk, nem a másiktól kell elvennünk az energiát, hanem mindenkinek a Forrásból kell táplálkoznia. Sajnos sok kis lélek ezt nem tudja, nem foglalkozik vele, nem él vele - benne, ezért kell nekünk tudatosabban élnünk ezekkel a módszerekkel, akik érzékenyek erre az energiára.

Ha napközben érzed az energiaszinted esését, akkor ezt a lufit újra tedd magadra. Elfogyott belőle a szufla. Töltsd fel újra!

Nekem az is nagyszerűen bevált, hogy kimondom, kijelentem: "A kollektív szenvedéstudat idején kívül élek!"


Ha egy személy ellen szeretnéd konkrétan megvédeni magadat, akkor az is működik, hogy kijelented: "Én én vagyok, Ő Ő. Rajtam kívül marad." És sokszorozhatod az energiát, ha ismét beleteszed magadat a Fénygömbbe és elképzeled, hogy az Ő gömbje szépen lepattan a Tiédről.

Ha szeretnél többet tudni ezekről a módszerekről, még többet elsajátítani ezekből, hogy megtaláld azt, amelyik a számodra a legjobb, akkor keress meg bátran. Személyesen vagy skype-on keresztül is tudunk konzultálni. 

Jelentkezhetsz: csermelinda3@gmail.com e-mail címen vagy 06304248268 telefonszámon.


2 megjegyzés:

  1. Csodálatos cikk energetika témából a weboldal készítés a legjobb.
    Köszönöm előre.

    VálaszTörlés
  2. A legnehezebb védeni magukat az energiavámpíroktól! https://blatox.hu

    VálaszTörlés