2017. február 28., kedd

ATLANTISZI Egyéni Családállítás



Bizonyára külön-külön vannak ismereteid ATLANTISZról és a Hellinger-féle CSALÁDÁLLÍTÁSról is, de ÍGY EGYÜTT – talán még nem hallottál róla.


Segítőim vezettek el, illetve adták oda ezt az új módszert, amelyet most szeretnék Neked röviden bemutatni.

9 atlantiszi szám – 9 témakör : Te, Édesanyád és Édesapád alap lesz az első állításon, mellette 6 téma, ami foglalkoztat, ami a Te ügyed, ami a Te feladatot, amiben/akivel kapcsolatban szeretnél tisztán látni.

Az állítás következőképpen zajlik: 

a lapok egyik felén a téma, másikon a számok, majd fogod a lapokat és elhelyezed a térben, ezt követően egyesével ráállsz az 1-től 9-ig megszámozott lapokra. Természetesen Te nem tudod min állsz, csak érzel, és elmondod mit. 

Hidd el, a  Lelked pontosan megmutatja, hogyan is viszonyulsz valójában az adott témához.

Ezt követően pedig felfedjük kiről, miről milyen érzéseid vannak, megnézzük milyen szám kapcsolódik hozzá, ahhoz milyen témakör kapcsolódik, és mi is azzal a feladatod, mit kell tenned, hogy helyre álljon a Rend - Benned és a Témádban.


Miután ezeket végigvettük, és az útmutatást is megkaptad, behívjuk a mentális térbe a résztvevőket - Velük együtt dolgozunk tovább - ahol is megtörténik a korrekció, a helyreállítás, így lelki síkon azonnal meg is tapasztalhatod a RENDET Lelkedben. 

Családállításról bővebben:

http://csermelinda.blogspot.hu/2015/11/a-hellinger-fele-csaladallitas.html

Ha bármilyen kérdésed van, szívesen kipróbálnád, keress bátran: 

Cser Melinda - Spirituális életvezetési tanácsadó

csermelinda3@gmail.com

0630 42 48 268

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése