2017. január 21., szombat

Angyali üzenet a hétvégére!




Itt a hétvége, hát itt az idő, hogy kipucoljuk mindazt, ami már nem kell nekünk az újban.

Legyen ez egy nagy takarítás - Otthonunkban, körülöttünk és MAGunkban! 

Tegyük mindezt azzal a szándékkal, hogy most kitakarítjuk mindazt MAGunkból, amit behoztunk az elmúlt időkben és már nincs rá szükségünk. 

Nyissunk ki az ablakot, engedjük ki és töltsük be az új energiát. Kérjük be otthonunkba a biztonságot, az örömöt és a nyugalmat. 

Még a porszívózást is tegyük azzal a szándékkal, hogy most a résekből is kiszívjuk a megbújt és elhasznált energiát.

A felmosás pedig történjen azzal az érzéssel, hogy ez a víz most átmossa, feltisztítja és felfrissíti az energiaterünket.

Minden attól függ, olyan lesz, ahogyan azt tesszük, amivé azt tesszük!

Ha megvan a kinti világ, jöhet a benti...

Foglalkozzunk a Lelkünk megtisztításával és feltöltésével a fizikai síkon is! 

Csináljunk egy sós fürdővizet azzal a szándékkal, hogy sejtszinten kitisztul minden olyan energia belőlünk, amire nincs szükségünk és a helyébe betöltjük a befogadás, az elfogadás, a lelki béke és az egyensúly érzését.

Zuhanyzásnál pedig érezhetjük, ahogy lefolyik rólunk a régi energia, majd betölthetjük az újat, a fehér és a gyémánt színnel.

Viseljük azt a színt, vegyük fel azt a ruhát, sálat, zoknit, bármit, amely most feltölti lelkünket! A piros szín az örömet és a lelkesedést tölti be, a sárga az erőt és a bizalmat emeli bennünk, a zöld a hálát és az áldást erősíti életünkben, a kék a békét és a nyugalmat hozza el nekünk, a narancs pedig az egyensúlyunkat segíti.

Használjuk a NAP energiáját! Álljunk a Nap felé, csukjuk be szemünket és legyen az a szándékunk, hogy az feltölt minket életerővel és életörömmel! Érezzük, ahogy szétárad fénye bennünk!

Pihenjünk meg egy vidám film mellett, vagy egy szórakoztató olvasmány mellett, sétáljunk, vagy mozogjunk! A lazulás és az öröm erejét örvendeztetve, bármi is legyen az számunkra. Mindegy, mit csinálunk, ne próbáljuk az életet most megfejteni és megérteni, csak találjuk meg a jelent és legyünk ott. 

Legyen az a szándékunk, hogy örömben vagyunk és maradunk, bármit csinálunk!

Igyunk sok folyadékot, hogy belsőleg is kimossuk mindazt, amit benyeltünk! Együnk azzal a szándékkal, hogy csupa jót adunk szervezetünknek, mert szeretjük őt! 

Pótoljuk a vitaminokat szervezetünkben! A D-vitamin, a C-vitamin és a kalcium energiáját vegyük most magunkhoz!

Szóljon minden arról, hogy jó itt lenni, hogy mi szeretünk itt élni és megtenni mindent a boldogságunkért!

Közvetíttette: Csillagfény63

*****************************************************
További információkat itt találsz:

E-mail: csermelinda3@gmail.com


Ölelés: Melinda (Csillagfény63)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése