2017. január 5., csütörtök

Konzultációs lehetőségek!



Te mire vágysz 2017-ben?

Nyugalomra? Békére? Harmóniára?

Aggodalmaskodás és kételyek nélkül létezni?

Belső harcok nélkül élni?

Minden félelmet elengedve, fájdalom nélkül élvezni azt, ami van, akivel van?

Áldásként megélni az együtt töltött pillanatokat?

Lelassulni és nyugalomra találni?

Bízni minden kétség nélkül?

Élni Boldogságban és Békében
Mosolyogva – Szívben és Lélekben egyaránt?



Kedvesek!

Szeretettel várlak Titeket egyéni konzultációkra.

SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN tudunk találkozni. Egy alkalom két óra, mely alatt az adott, hozott, feltárandó „csomagoddal” foglalkozunk. Előző életbeli-síkbeli, magzatkori, gyermekkori, családi és párkapcsolati stb. témakörben dolgozunk. Angyali közvetítéssel különböző módszereket ötvözve az én csatornámon keresztül tárjuk fel a lelked bugyrait, fájdalmait, sebeit és félelmeit, amelyek akadályoznak a boldog lét megélésében. Megkapod a válaszokat és a következő időszakodra a segítő módszereket és feladatokat, amelyekkel még dolgozhatsz a konzultáció után is.

A személyes két órás konzultáció díja 14ezer Ft.

Lehetőség van arra is, hogy a távolból, ONLINE MÓDON Skype vagy Messenger segítségével dolgozzunk - másfél órás időtartamban. Az online konzultáció abban különbözik a személyestől, hogy fizikai kontakt hiányában megtapasztalhatod, miképp és hogyan működnek az energiák a távolból, lépik át a határt a láthatóság és láthatatlanság között. Természetesen itt is tudunk ugyanazokkal a módszerekkel dolgozni, amelyek ugyanolyan sikeresek, sőt!  Az én érzékelésem, hogy ekképpen még intenzívebbek lehetnek  a ti érzékelésetek is (óriási belső lökést tud adni ez a tapasztalás is!), hiszen nagyobb a „energiakoncentráció”.

Az online másfél órás konzultáció díja 10ezer Ft.

A személyes és az online konzultáción kívül lehetőség van arra is, hogy vidékre lemenjek! Erről bővebb tájékoztatásért, írj rám, kérlek.

Ha pedig szeretnél egy folyamatosan jelen levő segítő kezet magad mellett, akkor lehetőség van a NAP TANODA keretében, havi egy alkalmas személyes vagy online találkozásra. Itt egy saját tapasztalat - angyali közvetítéssel és segítőkkel létrehozott tananyaggal várlak Titeket.

A NAP TANODA a lelked legmélyebbjébe vezet el minket és az „alapoktól” feltárja a benned lévő blokkokat, amelyeket te is megtanulsz kezelni különböző módszerekkel, hogy a folyamat végén készen állj arra, hogy önmagad tanítójaként menj tovább.

A teljes folyamat legalább 10 alkalmat jelent, de ez természetesen egyénileg változhat, bővülhet, illetve csökkenhet is, érzékelésünk szerint. 

Ide minden alkalommal hozhatod a kérdéseidet, amelyekre eddigi tapasztalataink szerint úgy kapsz választ, hogy a kérdést fel sem kell tenned. Az energiák egész egyszerűen összekapcsolódnak és az információ természetes módon áramlik feléd az én hangomon keresztül. Leckék és házi feladatok vannak, de ígérem, szívesen fogod csinálni. ;) 

A NAP TANODA díjazása: 10ezer Ft/alkalom

Szeretettel várlak Titeket!

Cser Melinda

Jelentkezni lehet e-mail-en: csermelinda3@gmail.com

Telefonon: 06304248268

Skype: cser.melinda3


HÉTVÉGÉN, EGÉSZ NAP ÉS AZ ESTI ÓRÁKBAN is van lehetőség konzultációra és NAP TANODÁRA! 

Még több információ a NAP TANODÁRÓL: http://csermelinda.blogspot.hu/2016/10/napsugar-angyal-pont-onfejlesztes.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése