2017. január 11., szerda

2017.01.11. - Angyali segítség


Angyali üzenet 2017.01.11. 11 óra 11 perc: Az 1-es szám a kezdet, az indulás, az újrakezdés, az átváltozás, a rajt, ahonnan szárnyra kaphatunk.

A hernyó, amely most pillangóvá változik! Kiteljesedik és egy teljesen más formában - szívbéli szeretet megnyilvánulásokban - ismeri, fedezi fel a világot. 

Gondoljuk végig ezt a metaforát, hát nem csodálatos? Te mit látsz benne?

Ami egyik énünknek a „vég”, az a másiknak egy új kezdet - egy Újjászületés!

Mit is jelent ez? A régit levetve most egy új köntösben léphetünk be az új évbe. Átváltozva, átlényegülve. Erősebben, mint valaha.

Sosem voltál olyan erős és bölcs, mint most! Érezd az erőt, az elszántságot, az elhivatottságot MAGadban, az életedben! Gyerünk! Rajtolj! Éledj fel, éledj ujjá! Hagyd, mi volt, az már mind a tiéd, ebből vagy most az, aki, ezáltal formálódsz most mássá. Hagyd a régi ruhád, vedd fel most az újat! A Tiéd!

Ez egy csodálatos új kezdet!

És tudod, sosem azok győznek, akik sosem félnek, hanem, akik ennek ellenére megpróbálják. Sokszor! Mindannyiszor! Egyre bátrabban, egyre tudatosabban, egyre tisztább szívvel!

Gondolkodj és érezz másként! Minden fájdalmat és félelmet levetve, már csak a szeretetben élve! 

Legyen a gondolataidban, az érzéseidben, a szavaidban, a tetteidben minden pillanatban béke, szeretet és nyugalom! Törekedj rá! Figyelj MAGadra! Hogy nyilvánulsz meg? Béke van Benned és körülötted?

Ebben a percben jelenjen meg minden számodra elképzelhető jó a fejecskédben. Bátran nyisd rá az elmédet, aztán nyisd ki hozzá szívedet, érezd, hogy benne vagy, hogy átéled, hogy a tiéd! Mit éreznél, ha mindez a Tiéd volna? Érezd át, tedd a sajátoddá! Bontsd ki szárnyaidat és repülj bele az álmodba!

Érkezz meg! Érkezz haza! Áldásos nyugalom és boldogság költözzön most szívedbe!

Közvetítette: Csillagfény63

További információkat itt találsz:

E-mail: csermelinda3@gmail.com


Ölelés: Melinda (Csillagfény63)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése