2015. november 11., szerda

2015. 11.11 - az Újhold energiájában - Energiakapu



A 11.11 az Univerzum egy olyan üzenete, mely felhívja  a figyelmünket Önmagunkra, a belső sugallatainkra, a vágyainkra - a lehetőségre, ami ott van - Mindenben.


A Skorpió az Újhold jegyében van, ez különösen alkalmas arra, hogy befogadd az életedbe vágyott dolgokat és mind magadnak, mind másoknak is adj Krisztusi Fényedből.
Ne feledd, MI teremtjük a világunkat, amiben élünk, attól függően, hogy mit rakunk bele saját szívünkből. Teremtsünk ezen a napon csodákat, fényt, és szeretetet, ami közelebb visz minket ahhoz, hogy egy boldog világban éljünk!

11.11. - Angyali szám, amelynek jelentése: Megnyílt egy energiakapu előtted, amelyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat...

Mi a fontos?!.

Mi van benned?

Mi van körülötted?

Miképp reagálsz?


Mit teszel? 


Megfigyelheted, észreveheted, dönthetsz, változtathatsz és fejlődhetsz. 

- Ítélkezés és véleményezés?!


Sem másról, sem magadról. Elfogadod és megengeded. Belátod, és csinálod másként, egyre jobban. Fejlődsz és segítesz Önmagaddal - azzal, hogy mindig őrződ magadban a Szeretet Fényét.


- Múlt és Jövő?!


Ne járj szüntelen a múltban. Járj utána, értsd meg, dolgozd fel, aztán lépj túl rajta.


Tervezd a jövőt. Lásd a célod, de az utat hagyd megtörténni. Engedd el a képzelgést. Légy türelmes! Pont úgy kell, ahogy most történik. Igen, épp úgy, ahogy most van.


- Elvárások és szorongások?!


Engedd be, történjen meg. Értsd meg, lásd meg benne sebeid. Gyógyítsd meg. Fogadd be. Engedd el. Adj egy esélyt a következő pillanatnak. Gyakorold magadat benne. Újra és újra...


Mert Te képes vagy ezeket a hegeket begyógyítani.

Mert Te képes vagy átformálni Önmagadat Szeretetté.

Itt van ma is egy lehetőség, itt ez a Kapu. 

Járj ma nyitott szívvel. 

Vedd észre,

Lépj át rajta,

és Szabadítsd fel Magadat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése