2015. augusztus 8., szombat

2015.08.08.- Közös Ima 20óra 8 perckor



A Kék Hold után máris itt egy újabb energiabomba  

- 2015. 08.08.

Jólét, Bőség és Gazdagság. 

Végtelenség.

Végtelen Lélek, Szerelem, Szeretet. 

Életeken átívelő, tanuló, fejlődő lélek.

Miután az elmúlt időszak tisztításai a női vonalról és a családi karmákról szóltak, volt időnk mélységeiben megjárni mi is rakodott ránk életeken át. A megértés és a feloldás közelebb visz minket ahhoz, hogy a valós Énünkhöz kerüljünk közelebb. Én ki vagyok, mint lélek, mint fizikai lény - Most. Milyen belső vágyaim vannak, mint nő, mint szeretetszerelem lény. És miként jelenik ez meg az életünkben? Emberekben és helyzetekben. Rájövünk, hogy a rengeteg tapasztalás, leoldás csak a kezdet, hiszen mindezt lehozni a fizikai szintre és megélni most - teljesen más. Furcsa? Igen. Nehéz Igen. De gyakorlat teszi a mestert. Gyakorolj! Most. Az adott pillanatban - a Létben. És mindezt tedd mosolyogva. ;)

Bizonyára mostanra sokat tisztult Benned, hogy TE ki vagy és Te mit szeretnél.

Mi kell ahhoz, hogy az lehess, aki vagy?

Koncentrálj most erre. Lásd mindazt az életedben, ami azzá tesz, ami vagy. Láss akár helyzeteket, szituációkat, konkrét helyszíneket, embereket. Érezd át. Légy benne elégedett és boldog. 

Hunyd be szemeidet és hozd fel az energiát lentről a köldöködbe, majd fentről  a köldöködbe - kísérheted ezeket a gondolatokat kézmozdulatokkal felállva, de maradhatsz ülve is - majd tartsd az energiát középen a köldöködben. Lásd a csatornát lefelé és felfelé. Kapcsolódj a Földhöz és az Éghez. Majd mondd el kérésedet:

"Kérem minden Földi és Égi segítőmet, hogy támogasson az Önvalóm, a Belső Énem Útján. Töltsön el hittel és bátorsággal, akkor is mikor a kétség jár át. Adjon erőt és kitartást, hogy mindazt megvalósítsam, mi a lelkemben megfogalmazódott. Támogasson a Szerelemben és a hivatásomban. Oldja fel mindazon félelememet, ami ennek a megélésében akadályoz. Segítsen át a tisztítótűzön és mindig tereljen a fejlődés irányába. Engedje meglátni az igazságot és a kellő belső bölcsességgel lásson el döntéseimben. Példamutató módon segíthessem mások útját. Ami bennem van, az legyen kint, ami fent van, az legyen lent. Áldás és hála minden Úton levőnek. Hálám Nektek, akik bármilyen formában támogattok Önvalóm megtapasztalásában és megélésében."

Tedd össze a két kezed mellkasod előtt és pár másodpercig érezd az Erőt, a Fényt magadban. Tartsd meg és hozd el a mindennapjaidba.

Áldás kísérjen. 



 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése