2015. február 25., szerda

Mikor jön végre? Ő az egyáltalán?

Mikor jön végre? Ő az egyáltalán? 

Gyakori kérdések. De kérdezzük meg azt is, hogy készen állunk-e rá? Begyógyultak azok a sebek, amelyek eddig akadályoztak a teljes megélésben? 

Kezdjük ott, hogy megtisztítjuk önmagunkat az elmúlt idők férfi lenyomataitól - tapasztalataim szerint oda tud jönni, érkezni az új, ahol hely van. Sok olyan érzelmi blokkunk van, amikről tudatosan nem is tudunk, csak bizonyos helyzetekben előjön és nem is értjük, miért reagáltunk így. Ha tisztítjuk magunkat ezektől, megtaláljuk a gyökerét az érzésnek, mint egy villanykörte megvilágítja az érzést, tudatosul, elengedjük és a következő olyan helyzetben már nincs bennünk. 

Szeretnék egy egyszerű elengedési, vagy inkább tisztítási módszert megosztani veletek, amit a napokban Sománál tanultam. Kicsit magamra formálva, tapasztalataim alapján leírom nektek. Nem kell minden módszert szó szerint elvégezni, hallgass a belsődre - neked, hogy jó.  Első lépésként érdemes összeszedni, kik is voltak valamilyen hatással rád érzelmileg. Őket hozd elő a meditációban:

Ülj le, feküdj le, ahogy neked kényelmes. Próbálj ellazulni. Próbálj a légzésedre koncentrálni, lélegezz egyenletesen. Ha jönnek a gondolatok, egyszerűen mondj neki stopot, majd újra a légzésre koncentrálj. Vezesd végig a gondolatod a lábujjaktól a fejed búbjáig, lazítsd el. Pár perc elegendő, elérsz egy nyugodt állapotba. Majd képzeld el az elengedni kívánt személyt. Szólítsd meg magadban és köszönd meg, hogy itt volt, hogy tanított, de kérd meg, hogy most menjen tovább. Adj neki hálát majd a fejed fordítsd jobbra. Akár események is felidőzhetnek benned róla, rólatok, majd jobbról indulva fordítsd a fejed balra, így kivetted őt a múltadból és eltávolítottad. Ezeket a mozdulatokat ismételheted, míg ott van benned az érzése, majd mikor nem jön több, akkor egy gyors sepréssel takarítsd ki végleg. Ezt is jobbról balra fordítva, csak gyorsan, ide-oda, ide-oda, ahogy sepernél egy seprűvel. Majd újra középen és jöhet a következő férfi. Kezded elölről. Megköszönöd neki, menjen, hála. Fej jobbra, vissza balra, jobbra balra, jobbra balra, majd seprés.

Persze ezt a tisztítást, bármikor bárkire megcsinálhatjuk. Férfira, nőre is, akit valamiért szeretnénk magunkból kitisztítani. Lehet egy munkatárs, vagy egy szomszéd, aki valamiért frusztrál minket. Érdemes utána figyelni, hogy milyen lesz az a viszony. Én mióta csinálom, hihetetlen mód megjelennek a múltból a férfiak, és teljesen más érzést hoznak ki belőle, mint előtte.

De térjünk vissza a kiinduló pontra, miszerint a nőiességünket tisztítjuk meg, hogy jöhessen az új. Nagyon fontosnak tartom, hogy megemlítsem, én az Ikerlelkemmel való kapcsolatot is megtisztítottam ezzel a módszerrel. Hezitáltam egy pillanatig rajta, de aztán jött az információ: ez egy olyan kötelék, ami elszakíthatatlan, így nála megtisztítod a múltbéli dolgaitokat, de nem fog elszakadni tőled, mert egyszerűen képtelenség. A mostani kapcsolatotok viszont minőségi lelki, érzelmi változáson tud átmenni. Bennem például, olyan erőt szabadított fel, hogy azt nem lehet leírni, megfogalmazni. Én ugyan nem vagyok vele fizikai kontaktban, de éreztem minden rezdülését és láttam, milyen megkönnyebbült ő is. 

Javaslom, hogy ahelyett, hogy minduntalanul kérdezgetjük mikor, és ráadásként bizonytalankodunk, foglalkozzunk magunkkal. Ezzel nem elfeledkezünk róla, hogy Ő létezik, nem egy elengedésről beszélünk, éppen egy igazi kapcsolódásról, amire így készülünk. Legyen ott az érzéseidben, gondolataidban, vidítson fel, emeljen az egekig, de már tisztábban, a múlttól megszabadulva.

Jó tisztítást kívánok!

Melinda






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése