2015. február 14., szombat

A Szerelem




Minden találkozás tartogat számunkra felismerést. Rádöbbenhetünk, hogy ugyanazok vagyunk, hogy mind ugyanazt keressük, bár több útról indulunk, ugyanazt tapasztaljuk: a szerelmet.

Hívhatjuk ezt duál párnak, akár ikerlángnak, akárminek. A saját szűrőnkön át elméleteket gyártunk, aztán igyekszünk benne párhuzamokat találni máséval, hogy az befogadható legyen számunkra. Talán sejtjük is mi van mögötte, hiszen érezzük, de az igazi jelentését akkor éljük át, mikor tapasztaljuk. Karcolásokat szerzünk és sebeket gyógyítunk miatta és érte. Élünk vele, benne, aztán nélküle is. Érzünk fájdalommal, aztán megtapasztaljuk a fájdalom feletti fájdalmat. Élünk egyensúlyban, katarzisban és múlik el, alakul át minden, ami megvolt, pillanatok alatt. Mégis van egyetlen kapaszkodó, a SZERELEM HITE, érzése, ami végig ott van bennünk. Töretlenné és többé el nem múlóvá érezzük. Ez képez hidat két lélek között, ami aztán átjárhatóvá teszi a két szív közti utat. 

Ilyenkor feleslegessé válnak a kapaszkodóink és a magyarázataink. Számít az, hogy ez duál vagy ikerláng? Számít bármilyen hiedelem? Kell ráhúzni egy más által megélt magyarázatot? Lehetnek azonosságok, de lehetnek egész más utak, más elképzelések és más megtapasztalások. 

DE AZ EGYETLEN KÖZÖS PONT ÖSSZEKÖTI MINDET: A SZERELEM.

Ilyen egyszerű, nem kell hozzá semmi más, csak Mi Ketten, ahogyan MI ÉLJÜK MEG.

https://www.facebook.com/UtazasALelkemKorul?ref=hl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése