2015. június 16., kedd

Közös Ima





2015.06.16 - Újhold - Együtt Ima 21.21-kor

Az Ikrek Újhold remek alkalom, hogy megálljunk és elhatározzuk magukat valamilyen megújulásra. Az Újhold segítséget nyújt most ehhez nekünk.
Gyújtsunk egy gyertyát és fogalmazzuk meg vágyainkat, kérjük a Csodát és mondjunk el egy Imát, majd hagyjuk kirügyezni... 

Ma este 21.21 perckor!!! Közösen! Együtt!

A kijelölt időpont előtt pár perccel csendesedjünk le, engedjük áramolni Bennünk a Csendet, hívjuk az Égi identitásokat és mondjuk el a következőket:

"Minden Égi és Földi Segítőm, kérem támogatásotokat Lelkem által megírt feladataim teljesítéséhez. Minden ehhez szükséges erőt, hitet, bizalmat a mai napon a birtokomba veszem. Eltörlöm szenvedéseimet és újult energiákkal vágok bele Életembe. Bármilyen kétségem támad, kérlek segítsetek meglátni benne leckémet. Megnyitom szívemet az állandó Szeretetnek és Szerelemnek - Mindez szabadon áramlik lelkemben. Hálás vagyok minden lénynek, kik az utamon támogatnak. Köszönöm. Áldás."


Ha megfogalmazol magadban saját érzéseket, terveket, kérlek fűzd hozzá, vagy mondj helyette bármit, csak lényegülj át és tedd meg Önmagadért/Önmagatokért, Értünk, Egymásért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése