2018. január 31., szerda

Január 31. - A különleges Telihold energiái


Az elmúlt hetek lelki, testi, belső feszültségei ismét felkészítettek minket valamire... Valami újra...

Merthogy a mostani különleges energiákban minden, de minden ötlet, gondolat képes alakot ölteni.

Az ötletek pedig akkor valósulnak meg, ha felébresztik benned a hozzá tartozó vágyat, és velük  (ötlet és érzés) kéz a kézben a megvalósítás útjára lépsz. 

Mi kell hozzá még?

A lelkesedés, a szenvedély, az öröm, a derű és a lépésről lépésre haladás, a türelem energiája. 

Jöjjön a Teremtő verziója mindezekből! Fogadom! Köszönöm!

Mi az üzenete a különleges Telihold üzenete:

Bízz magadban! Figyelj most a benned felmerülő ötletekre és fokozottabban figyelj az új, feltárulkozó lehetőségekre, alkalmakra az életedben!

Bízz a segítőid, angyalaid munkájában és a segítőkész emberekben, helyzetekben!

Jöjjön hozzá a béke, a biztonság, a szerencse érzése életedbe! 

Nyílj meg és engedd be a jót életedbe!

A Kék Hold energiája tehát segít, hogy most gyorsabban megvalósuljanak a vágyaid, a Szuperhold pedig hiper érzékennyé tesz téged és a körülötted lévőket is. 

Így most gyakrabban használd az "Én én vagyok, Te Te vagy" vagy a "Mi a különbség az én és mások érzései között?" mondatokat. 

Gyógyuljon a " ha sérülékeny vagyok, akkor bántható vagyok" érzés a Teremtő áldásával minden térben és időben, minden szinten.

A Vérhold energiájában:

Gyógyuljon minden, olyan érzés, amit nem tudtál vagy nem mertél őszintén, tisztán, szívből kimondani, megélni. Hadd tisztuljon a Teremtő segítségével minden téren és időben, minden szinten.

"A Teremtő fénye által - minden részem, oldalam, minden fényem és árnyékom,  teljes szeretetben és elfogadásban - Én vagyok. Önmagam és a Teremtő előtt is tiszta szívvel állok."

Ötletek, segítségek, hogy még inkább meg tudd élni a különleges Telihold energiáját:

- Mosd meg kristályaidat folyó víz alatt, töröld meg, majd csukott szemmel vedd a két kezed közé és kérd rá a Teremtőt, hogy töltse meg tiszta Fénnyel és Szeretettel. Köszönd meg és adj hálát a kristályoknak a segítségükért. Helyezd őket el a lakásban, vagy hord magadnál, magadon őket. Tégy az ágyad alá is hegyikristályt vagy rózsakvarcot, hogy az álmaid, a tested és a lelked is védelem alatt álljon.

- Töltsd meg egy 2 decis poharat vízzel, majd tégy bele 3 csippetnyi (himalája) sót. Mutató és középső ujjaddal keverd össze, majd kérd meg a Teremtőt, hogy töltse meg Szeretettel és Fénnyel, innentől ez szentelt víz. Ezt követően járd körbe lakásodat, és minden helységben szórd a levegőbe azzal a szándékkal, hogy minden megbúvó, rejtett, megrekedt, ártó energiát most kitisztítasz a falakból, a lakás minden részéből és belőled. 

- Gyújts meg egy füstölőt és sétálj vele körbe a lakásban azzal a szándékkal, hogy most minden számodra káros, rossz energia távozik a lakásból. Csakis a Teremtő Szeretete és Fénye marad nálad és benned. Most és mindörökre.

- Gyújts meg egy gyertyát és nézz bele a lángjába. Kérd meg a tűz energiáját, hogy minden, ami megrekedt, elakadt benned, minden, ami nem jó számodra, bármi, ami feszültséget, félelmet, aggodalmat okozott benned a napokban, az menjen a lángba és fényesedjen át benned - számodra kényelmes tempóban.

- Nézz bele a Teliholdba és szólítsd meg: "Kérlek, segíts most nekem mindabban, amit most nem láthatok, de készen áll a változásra. Felajánlom Neked gyógyulásra minden részem. Segíts kérlek Nekem és Minden embernek a Földön! Köszönöm! Áldás!" 

Ha érdekelnek további cikkek, segítségek, akkor kövesd az oldalaimat, Youtube (Utazás a lelkem körül) csatornámat:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése