2016. november 14., hétfő

Szuper-Telihold napján Mihály arkangyal üzenete: Kötelezd el magad a szívbéli megéléseknek!


A november 14-ei Telihold ismét egy nagy tisztító energiát tartogat számunkra. A Szuper-Telihold különlegessége az, hogy most olyan közel kerül a Földhöz, amely csak 2034 novemberében lesz legközelebb látható.
Hogy hogyan képzeljük el ezt az energetikát most?
Ez a Szuper-Telihold egy régóta cipelt, elnyomott, elfedett sebet takar, amely most hirtelen előkerül és eszeveszett módon nyom és égett bennünket belülről az érzéseink által, és persze kintről is - azok a helyzetek, emberek, akik ezt segítik nekünk feloldani. 

Ez a szuper-telihold most az egyensúlyunkról, a stabilitásunkról kér minket számon párkapcsolatban, anyagiak, karrierben stb. egyaránt. 
A lélek ugyanis számtalanszor vesztette el a stabilitását, egyensúlyát, a BIZTONSÁGÁT ezen területeken, amelyben most gyógyulni kíván. A lelkünk azért is fedi el ezeket a régi sebeket oly sokáig, mert megtanulta megvédeni és megóvni önmagát - MINDENTŐL. Így a jótól is!
Tehát "hiába" tisztogatunk - szellemi és lelki szinten, ha ezek a mély programok minduntalan felütik a fejüket és az anyagban éget minket...
Mikor tiéd valami? Mikor vagy biztonságban? Mikor vagy elfogadásban vele? 
Ha már nem köt hozzá seb, félelem, rossz emlék és rossz érzés, ha már megbocsátottad és békében vagy vele! Nem közönyös és közömbös vagy iránta, nem érzelem nélkül gondolsz rá, hanem békében és elfogadásban élsz vele...
Tudod, mikor a vizet szeretnéd a markodban tartani... és végül kifolyik az ujjaid között??? Valójában akkor nincs is meg...
Ne akarj birtokolni, ne akard, hogy minden rólad szóljon és körülötted égjen. Ne bekebelezni akard, hanem befogadni békével!
És így birtoklod azt, amit elengedtél! Ambivalens? Mégis így van... Mert így vagy Te is szabad és mindaz, ami a Tiéd - az is szabaddá válik! Így könnyen jön és marad is!
Mi a valódi érték? Mitől érzed magad annak? Tárgyaktól? Pozitív külső megerősítésektől? Mikhez ragaszkodsz?
Nézz magadba, kérlek, mitől vagy te értékes? Olyan kincsektől, mint a hála, a megértés, a segítőkészség, az empátia???!!!... A szeretettől, amit áramoltatsz, amit adsz, ami benned van???!!!...
Ne csak mondd, ne csak lásd, érezd is magadban mindazt, amit tanultál, amit megfejlődtél és ne felejtsd el ÉLNI - itt és most. 
Kötelezd el magadat ezen a szuper-telihold napon a Szívbéli megéléseknek - az ÉLETNEK - fájdalom nélkül! 
Kérlek, engedj el minden kételyt, minden fájdalmat, ami visszaránt a bizalmatlanságba, a bizonytalanságba és a szenvedésbe!
Megérdemled mindazt, amire vágysz, amit meg kívánsz élni! Megérdemled a jót az életedben! Csak tudd befogadni! Állj készen rá és légy stabil ÖNMAGadban és a Sorsban!
Szeretlek és Veled vagyok MINDUNTALAN: Mihály arkangyal
Közvetítette: Csillagfény63 - Cser Melinda
**************************************************************************
Szeretettel várlak angyali közvetítésre és lélekgyógyulásra egyéni konzultáció formájában is, személyesen vagy Skype-on keresztül.

E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 0630 42 48 268
Skype-on: cser.melinda3

További információkat itt találsz:

Ölelés: Melinda (Csillagfény63)

1 megjegyzés:

  1. Istenem! Melinda,mint egy "ÉGI PAPNŐ " úgy szóltál hozzám. Isten áldjon meg,amiért elmondtad Mihály arkangyal üzenetét.

    VálaszTörlés