2016. november 1., kedd

A novemberi energiák hullámain


11.01-gyel megkezdődik a 11-es hónap. A két Egy találkozása az Egységben...

De mi kell ehhez? Milyen energiák várhatóak novemberben?

A 2016 év végéhez közeledve az energiák már nagyon besűrűsödnek novemberre. A fáradtságot már hetek óta intenzívebben érezzük. Ez nem csak a sajátunk, az egész kollektív ilyen fáradt. De ezzel is gyakorolhatjuk, hogy miként is tud hatni ránk, az ami körbe vesz...

Mi a jobb? Ha mi hatunk a környezetünkre - POZITÍVAN!

Vagy a környezet, a kollektív tudat, hat ránk - NEGATÍVAN.

Gyakoroljuk!
Húzzuk be a csápjainkat. Nem kell mindent éreznünk... kintről, másokból. Húzzuk vissza auránkat, és legyen bennünk a Fény! Tartsuk, töltsük minden nap, folyamatosan! Ki is mondhatjuk minden nap: "A kollektív tudat idején kívül élek!"

Ne hagyd magadat befolyásolni!!! Te te vagy és maradj is az! 

És most, hogy tudjuk kezelni a kintről beáramló energiákat, tudunk figyelni arra, mi is novemberben a feladatunk:

- A szülői minták után a következik a nagyszülői vonal intenzív tisztítása a személyes terekben. Rengeteg dolgot leutánozunk a szüleinktől, anyától a köldökzsinórral beszívunk magunkba dolgokat, mégis a nagyszülők vonalai, másai leszünk. Az a generáció nagyon sok mindent élt meg és raktározta el génjeiben a fájdalmat. Most ez bennünk, unokáikban tisztulhat fel. Tisztítsuk fel, tiszteljük meg, adjuk nekik vissza a feladataikat, hogy mi is a sajátunkat tudjuk élni.

- El kell fogadnunk árnyékrészeinket. Azokat az árnyékrészeinket, amelyek fájdalomban rekedtek. Ezek a részek egykor kiváltak belőlünk, és mintegy gonosz mostoha, most távol tart minket az igazi szeretettől, mert ő már nem hisz, nem bízik semmiben és senkiben. A mérleg nyelve most az ő bizalmatlansága fele hajlik. Nekünk a feladatunk, hogy a szeretettünkkel - türelemmel szeressük vissza őt az egyensúlyba.

- A feladatunk most az, hogy menjünk bele minden olyan dologba novemberben, amitől félünk, ami rossz érzést okoz. Ugyanis ott vagyunk gyengék és ott kell tanulnunk valamit. Ha legyőzzük a félelmeinket és belemegyünk, meglátjuk, hogy nem is olyan félelmetes, mint amilyennek mi elképzeltük. Könnyen meg tudjuk oldani. Csak merni kell arra menni, ahol összeszedhetjük a félelemben tartott részeinket.

- Most fokozottan figyelnünk kell gondolatainkra. "Az vagy, amit gondolsz! Azt éled, amit gondolsz." Nem megértenünk kell már, hogy minden gondolatunkkal teremtünk, hanem látnunk ezt a fizikai létben. Figyeljük meg tapasztalásainkat. Mondok egy példát: Nincs párkapcsolatod, pedig rengeteget tisztítottál benne, sokat fejlődtél, már az egyensúlyodat is egyre hosszabb idegig tudod megtartani, még sincs párod? Hányszor gondoltad, vagy mondtad ki, hogy nekem miért nincs párom? Mi lehet a baj?

Mit vesz ebből ki a teremtés? Nekem nincs párom. - Rendben, akkor neki nem kell. Intézzük!

Bajom van. - Jah neki bajok kellenek. Akkor adunk neki bajokat.

Figyeld mit gondolsz!!!!!!!!!! Azt teremted meg! Nézd meg az életedet. Pont ezt gondoltad ki? Nekem nehéz az életem. Nekem nincs pénzem. Nekem sosem lesz pénzem. Nekem sosem lesz normális párom. Engem senki nem ért meg. Engem senki sem szeret. - Univerzum mit csinál! Ok. Ok. Ok. Ok. Felírtam. Vettem. Csinálom. És lőn!!!! Aztán mi történik? Panaszkodunk róla, hogy így van??? Csodálatos... Szóval, figyelj és mindennek az ellentétét kívánjuk! Könnyű életet. Sok pénzt. Elegendő pénzt. Normális párt. Megértő embereket körénk. Szerető társakat az életben. És ha elégszer kérjük ezt, nem írjuk át aztán egy újabb próba kapcsán... Mert lesz az is!!!! Akkor ..... Gyakorolni, gyakorolni!!! Nem panaszkodni, elégedlenkedni - GYAKOROLNI!!!!

- És el is érkeztünk a másik nagyon fontos novemberi energiahullámhoz. A fejlődésünk gyakorlással érhető el. Mindennapi gyakorlással. És hol gyakorlunk most? Itt a Földön. Tehát kapunk embereket és helyzeteket, mi megmutathatjuk hol tartunk magunkban. Amit szellemi síkon megoldottunk, azt vajon itt a gyakorlatban, hogy kivitelezzük. Éljük-e, amit tudunk? Elfogadjuk-e, hogy a tökéletesség, nem a földi lét alapja. Ha minden tökéletes volna az életünkben, hogy tanulnánk új dolgokat, hogyan fejlődnénk? Elfogadjuk, hogy az életünk egy állandó gyakorlótér? Hogy milyen? Az tőlünk függ, hogy mi mit érzünk benne, hogyan reagálunk rá... Önbírálat, önítélkezés nélkül. Mert mindig kapunk egy újabb lehetőséget, hogy gyakorolhassunk. Semmit nem tudunk elrontani!!!!!

- A mostani időkben még jobban elmerülünk a szakrális energiák gyógyításában. A nő mitől nő? A férfi mitől férfi? Befogadás a nőben és a kiáramlás a férfiban. Bűntudat és szégyen nélkül, újra egyesített teljes bizalommal az Egység iránt. A Nő a Férfival Teljesedik ki, a Férfi pedig a Nő által. A fizikai éltben az ehhez kapcsolódó szakrális tér a Nőben a Méhe, a Férfiban a Prosztata területe. Ismerjük meg és szeressük meg az anyagban is ezen részeinket!

- A jelen tanulása! Ott lenni, ott maradni a pillanatban. Élvezni a lét pillanatait! Örömöt lelni abban, amit épp csinálunk. Szenvedéllyel élni a jelent! Nem elég azt gondolni, hogy ez így van, ezt nem csak csinálni kell... Élni és érezni kell! Szívben! A szív örömét visszahozni magunkba. A belső énünk, gyermeki énünk könnyedségét, játékosságát megtalálni újra...

Kezdjük most a 11.01-et játékos könnyedséggel. Szeretgessük meg most az a gyermeki énünket, aki csalódott valahol a szeretetben, aki egyedül maradt és magányos volt! Öleljük át és szeressük! Hívjuk be hozzá azon elhunyt szeretteinket, akik most itt állnak a kapuban, hogy segítségünkre legyenek! Égjen egy-egy gyertya ő szeretetük jelképeként.

Áldás legyen a novemberi energiákon és nyíljunk a 11.11-ei kapuk előtt.

Közvetítette: Csillagfény63 - Cser Melinda

******************************************


Szeretettel várlak angyali közvetítésre és lélekgyógyulásra egyéni konzultáció formájában is.
E-mail címem: csermelinda3@gmail.com
Telefonszámom: 0630 42 48 268
Skype-on: cser.melinda3

Ölelés: Melinda (Csillagfény63)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése