2016. május 30., hétfő

Mi következik most?



Szembe jön mindaz, amire vágytál, ami vagy, ami  Te vagy...

És megkérdi befogadsz-e? Látsz-e engem? Látsz-e úgy, ahogy én látlak Téged?

És igen. Megmérettetik hol tartasz a belső utazásban, az Önmagadhoz vezető úton. 

Akármennyit is dolgoztál az elmúlt években, hónapokban, hetekben, napokban magadon - az csak egy része volt a Nagynak, az Egésznek. Mindennek pontosan ott volt a helye az életedben. Ezt választottad. Ezt így kell elfogadnod és megélned.

Bármilyen sérülést is szereztél, annak emlékét a szíved magja őrzi. Meg kell találnod újra magadban azt a tisztaságot, azt az örömet, ami kezdetek óta ott van. Játékosan és gyermekien boldognak lenni újra. Felszabadulni és érezni a lét örömét. 

Nem reménykedni, hogy ez létezik, élni azt - MOST!

És ezért tenned kell. Kapsz hozzá helyzeteket és embereket. Hidd el, rajtad múlik mit látsz meg benne, mit mutat és hogy tudod azt önmagad gyógyítására fordítani.

Mert MINDEN RÓLAD SZÓL.

Csakis Önmagadat gyógyíthatod, és ezzel gyógyul Benned az is, aki a Te részed. 

Mit tegyél? Figyeld magadat és cselekedj.

Figyeld magadat minden pillanatban. Mit mutat az adott pillanat? Benned van? Megérint? Kivált belőled bármit? Ha igen, akkor tedd fel magadnak a kérdést. Honnan jön? Majd figyelj befelé, mit súg a lelked? Milyen arcok, érések, képek jönnek fel. Kié? Lehet nem is te érzésed, hanem hozod valakitől? Régi családi minták? Tedd bele egy vödörbe mindent, ami feljön, majd erezd le a kútba, add át Földanyának, alakítsa szeretetté - vagy láss egy fénygömböt, tegyél bele mindent és engedd fel a Forrásba, alakítsa szeretetté és fénnyé - majd mindezeket kapd vissza arany porként, borítsa be a bőrödet, jusson el a sejtekig és tisztítson át Téged.

Gyakorold, minden érzéssel, ami feljön. Legyen az apai vagy anyai ágon, legyen az még ősibb, vagy legyen párkapcsolati csalódás vagy bármilyen hitrendszer, ami szerint élsz és felismered, hogy akadályoz téged. 

Az apához való kapcsolat a férfihez való kapcsolódásodat és az anyagi javaidat jelképezi. Anyai mintáid mindazt hordozzák, ahogy te Nőként, Társként, Anyaként megnyilvánulsz. Ezek a lehető legerősebb szálak, amikkel igenis szembe kell nézni. 

Nem akarsz az anyukádra hasonlítani? Nem akarod azt, amit apád elkövetett? Akkor tegyél érte, fogadd el, és Te tedd máshogy.

Tudod, mikor leszel az arany középúton? Mikor ez a figyelem már ösztönös, a gondolataid, az érzéseid felett ott áll a lelked és figyel. Mikor meghallod, meglátod, mert érzékeled mi van kint, másokban a világban, de nem húz le. Észrevételezed, nem hat rád, elfogadod, hogy ő itt tart és mész tovább. Áramolsz, mint egy folyó...

Kívánok Nektek felismerésekkel teli, örömökben és boldogságban gazdag napokat, heteket...

Figyeld magadat és tanulj befogadni a szíveddel!

Ölelés: Melinda


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése