2015. október 19., hétfő

2015. 10. 20. - Szakrális csakra

Pár hete már szóltam arról, hogy itt van a begubózás időszaka és úgy tűnik ez folytatódik.

A gyökércsakra tisztítására helyeztük a hangsúly múlt hónapban és ez folytatódik, illetve belefolyik a szakrális csakrába. Nem véletlen. Piros és narancssárga - gyökér és szakrális csakra - korall szín - a kettő ötvözete. Érdemes ezzel a fényszínnel tisztítanunk magunkat.

Mi is történik?

Az egyensúly felé megyünk, egyenlítődnek ki bennünk, körülöttünk - az érzések és a helyzetek. 

Anyagi javak, biztonság, család, kapcsolatok, férfi-nő. 

Az időjárás is eszerint rendezgeti a sorokat. Sötét van, bezár minket az eső. Magunkra hagy minket - Önmagunkkal. Nagyszerű lehetőség, hogy szembe nézzünk magunkkal, az érzéseinkkel, a gondolatainkkal, az emlékeinkkel, a sebeinkkel. Még mindig van ott mit takarítani.

Tudsz magadban lenni? Meg tudod hallgatni önmagadat? Ki Ő? Mire vágyik? Fáj? Nehéz? 

Az is belefér! Sírd tele a párnád, rendezgesd szépen a fiókjaidat, alakítsd, formáld az otthonod - érezd magad otthon Magadban Magadnál. Aztán bátran kényeztesd magadat egy kis házi süteménnyel, egy jó könyvvel, egy szerelmes vígjátékkal. 

Ne sajnáld ezektől az időd! Ezek kellenek most Neked! Addig csináld, míg jobban nem érzed magadat. Addig ez az egyetlen feladatod.

Ami feljön, hadd jöjjön, majd hadd menjen. Tisztázd magadban, mi voltál, mi vagy és hova tartasz. Ne szabj határt az érzéseidnek, hadd oldja fel magát benned. Csak a tiszta érzés tud előre lépni. Itt a vége annak, hogy elnyomod, hogy nem veszel róla tudomást. Egyszerűen képtelenség tovább menni, míg meg nem szabadulsz bizonyos érzésektől, sebektől. A múltat mindig le kell zárni,így tudsz majd élni és tovább lépni a jelen pillanatba, majd aztán a jövődbe. 

Most itt a lehetőség, hogy mindazt levágd magadról, ami nem oda való, amihez ragaszkodsz. Lásd meg Önmagadat a helyzetekben, ismerd fel benne korlátaidat és lépj át rajtuk. Múljanak és vesszenek a múltba.

Karmikus kapcsolatok oldódnak most le hatalmas sebeséggel, tisztázódnak helyzetek és a helyére kerülnek az igazi Felsőbb érzések. Hihetetlen gyors és mély változásokon mész most keresztül. Megváltozik a hitvilágod, most leszel igazán erős és megdönthetetlen.

Itt tényleg csak az mehet tovább, aki képes szembe nézni bármivel.

Dőlj most hátra, hunyd le szemedet. Érezd, ahogy ellazulnak az izmaid, a lábaid, a kezeid, a medencéd, a hasad, a mellkasod, a torkod, az arcod izmai, a homlokod, a korona csakrád. Majd érzed a finom szálakat, az ereket benned, ahogy végig fut benne a vér, az élet. Majd helyezd a figyelmed a mellkasodra, a szívedre, a lelked otthonára. Merülj bele lassan, lágyan. Érezd, ahogy a Fénybe merülsz, ahogy kitágul a Fényed és Te elmerülsz benne - Benned. Megérkezel a szívedbe. Elmerülsz benne, ringatózol benne. Majd egy Fényt látsz közeledni, a Te Fényed, Te vagy. Lassan közelítetek egymás felé, haza tartasz, Önmagad Fényébe. Érezd, ahogy lassan egybefolytok, ahogy egymásba értek, ahogy egymásban elmerültök. Eggyé válsz vele, a Fényeddel, Önmagaddal, a valódi lényeddel. Érzed Önmagadat, az Otthonodat, a Lelked Otthonát - Önmagadban. Merülj el benne. Válj Önmagaddá. Szeresd Önmagadat. Az Egyet, a Fénylényt. Akiben Egy, Ő és Te egy. Majd lassan induljatok el, gyertek vissza Együtt, hozd vissza Magatokat ebbe a létbe. Érezd újra a szíved Fényét, érezd, ahogy kilépsz belőle és itt vagytok a jelenben. Ebben a testben, ebben a térben. Itt vagytok Egymásban - Otthon. Áldás Rátok Bennetek!

Csillagfény 63



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése