2018. december 13., csütörtök

December 13. Luca napján


December 13.  Luca napján az ez évi januári energiák köszönnek vissza! Ráláthatsz, hogy miket dolgoztál fel és még miket nem...

Sokszor hangsúlyozzuk, hogy a tudatosság legfontosabb részei - az önmegfigyelés és az öngyógyítás.

El is kezdhetjük ezen a napon a gyakorlását és a következő 12 napban a tökélyre fejleszthetjük! 

Legyünk azzal a szándékkal (gondolj arra), hogy minden, ami ma feljön benned - arra jön a Szeretet Megoldás a Teremtőtől. 

Érezd, hogy újra biztonságban vagy, mert a Teremtő kezei közt vagy! (El is képzelheted, hogy ölelő karokban vagy...) Gyógyuljon a fogantatástól kezdve minden érzés, ami fájt, elakadt, beszorult - testedben, lelkedben, szellemedben megakadt és képtelen a tiszta szetetet megélésére.

Ma a GYÖKEREK Tisztulnak! Mert minden arra épül rá... 

Ma minden ALAP HITRENDSZER tisztul, így testi szinten a fejed, a gyomrod lehet ma érzékenyebb (már az előző napokban is érezhetted...).

Igyál sokat, lélegezz tudatosan és mélyen - gondolataid hozzá: "Hadd tisztuljon, hadd menjen!"

AZ ŐSBIZALOM - ŐSBIZTONSÁG ENERGIÁJA JÖJJÖN VISSZA MINDEN RÉSZEDBE! MOST.

Mély légzések... 

Bizonyára sokszor érezted azt, hogy egy-egy problémádat, gondolatodat, nyomasztó érzésedet - kedvtelenségedet, örömtelenségedet, fagyosságodat nem tudtad hova tenni....

Most ezek tisztulnak!

A gyökerek, amik a fogantatástól (de már előtte is a földre jövés szándékával jelen volt...) kezdve a magzatkorban, az első tapsztalásokkal, ahol megtanultad, lemintáztad magadnak az érzéseket (a magzati tapasztalások is már tapasztalások!!!).

Ha még nem vagy annyira jó az önmegfigyelésben javaslom, hogy írd le ma az érzéseidet. Akár egy-egy szóban telefonod jegyzetébe vagy egy lapra, esetleg este az egész napodat, majd ezeket átolvasva legyen a következő a szándékod, gondolatod benne: "Tisztuljon most mindenhol ez az érzés, minden gyökere a Teremtő Forrás Szeretetével. Köszönöm."

Áldásos napot! Könnyed felismeréseket és gyógyulást! 

Készüljünk a következő évre, az Újra! 

A 4 lábú szék a 4 alappillért, a 4 fő természeti energiát /azaz a Földet, földi létünket/szimbolizálja /tűz, víz, föld, levegő/ - az Ősi energiákat /nézd a jeleket, szimbólumokat a széken/ - ezeket a tudásokat vehetjük újra magunkhoz (vallás, hagymány, szokás - mentes tiszta energia), ami a MAGunk, a sajátunk - minden létünk része, alapja, amire aztán épülnek az itt szerzett tudások. A dolgunk, hogy emlékezzünk a tiszta Alapra, MAGra és újra használjuk azt szeretetben mostani földi létünkben.

Áldott visszatérést! 

További segítségekért kövesd be oldalaimat:

Youtube: Cser Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése