2017. március 4., szombat

Napi angyali üzenet: Süssön a Nap - úgy bent, ahogy kint!


Napi angyali üzenet: Süssön a Nap - úgy bent, ahogy kint!


Lassan, szépen és csendben elmúlik ez a tél... 

És ahogy múlik a ború kint, úgy süt ki a Nap bent is. 

A Nappal pedig a fény is több, ahogy kint, úgy bent is.

Ha érted/érzed ezt a varázslatot, akkor könnyű dolgod lesz... Mert könnyedén tudod használni a NapFény energiáját!

Nézz most magadba!


Mit hozott az elmúlt év számodra? Mik történtek veled és hova jutottál velük, általuk? Érzed a változást? Te melyik úton jársz? Te milyen úton jársz?

Vedd sorjába, mik történtek veled. Tanultál belőlük? Mikkel lettél gazdagabb? És mik maradtak még meg? Mik okoznak még nehézséget, fájdalmat az életedben? Miket kapsz még vissza leckeként?  Felismerted, hogyan oldd meg őket? Tudod másként, mint eddig?

Szeretetben, nyugalomban és békében élni életed pillanatait, eseményeit, történéseit?

Állj ki most a fénybe, a Napba és vegyél pár mély lélegzetet. Jó mélyről, egészen mélyről, majd fújd ki! Engedd el mindazt, ami már nem szolgálja a lelked fejlődését. Szépen, nyugodtan, egyenletesen. Képzeld el, hogy minden egyes lélegzettel kiengedsz valamit magadból, ami már rég nyomasztott, amit eddig nem tudtál elengedni. Most könnyedén megteszed! Csináld újra és újra, ne gondolkodj, csak érezz, mintha a Nap fényében feloldódna minden fájdalmad, aggodalmad és félelmed. Majd vegyél újabb mély lélegzetet és engedd be a tiszta fény energiát, amiben ott a bizalom, a befogadás, az elfogadás, a nyugalom és az öröm. Érezd, ahogy nyílik rá a szíved! Érezd, ahogy tágul és pulzál benned az új fény energia. Mosolyogj! Mosolyogj kívül és belül. Süssön úgy bent, ahogy kint - mindenki legfőbb javát szolgálva! Áldás!

Csodás napfényes napot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése