2016. augusztus 1., hétfő

Az Új Lehetőségek Csillaga - Hullócsillag Neked - Augusztusban



Az augusztusi energiák tisztába hoznak (Magaddal), mi az, amit még el kell engedned, fogadnod, alakítanod, fejlesztened, változtatnod, befogadnod MAGadban, hogy az új minőségű lehetőségeket meg is tudd élni.

A külső-belső harmóniánkat csakis úgy nyerhetjük vissza, ha a negatív tapasztalásainkat, élményeinket, lenyomatainkat felismerjük, hátrahagyjuk és a cselekedeteinkben már az új minőséget vállaljuk és éljük.

A tudatváltás még mindig nem a fejben kell, hogy megtörténjen, az csakis a szívben történhet meg. Minden, amit tudsz mindig kevés lesz, ha nem érzed azt MAGadban, a Szívedben!

Éreznünk kell, és úgy élnünk, ahogy az a SZÍVMAGunkban van!

Az életed céljai fellelhetőek szavakban, ezek jelentik az élet értelmét: hála, alázat, figyelmesség, barátságosság, tudatosság, igazságosság, őszinteség, egyenesség, kitartás, eltökéltség, békesség, bátorság, az Egységbe vetett hit.

A mindennapi harcokban nem csak a szívünk megéléséről, hanem a lét könnyedségről és élvezetéről is elfeledkezünk

Az aggódást ideje felváltania valami mélyebb megértésnek, hiszen a Földdel együtt kell élnünk, nem pedig ellene. 

Hogyan tehetjük?

Meglátjuk az apró dolgok nagyságát, nagyszerűségét és megéljük azt bátran és örömmel. Az esőben táncolunk, a sárban hempergünk, a napban fürdőzünk... 

Felismerjük Önmagunkban a szépet és elfogadjuk mindenünket úgy, ahogy azt az isten megteremtette. Felismerjük Önmagunkban a megismételhetetlen nagyságot és szeretjük testünket és lelkünket egyaránt.

Higgyünk Önmagunk nagyságában, ezzel bízva egy magasabb szellemi létezésben - a belső békében és egységben testben-lélekben-szellemben egyaránt.

Tanuljuk meg elfogadni azt, amit a sors ad, azt, amit tartogat az élet számunkra. Hozzuk ki belőle a legtöbbet. Lássuk a tanítását, engedjük lényünkbe a számunkra legjobb jót. Ne elégedjünk meg az elég jóval, legyen miénk a Legjobb! 

Legyünk bátrak és ne ijedjünk meg az Élettől! Pont annyit és akkor ad nekünk mindent, mikor arra szükségünk van. Sem kevesebbet nem fog, sem később nem adja. Minden pont jókor történik! MOST! Csak egy dolgod van. Észrevenni és élni!

Becsüljük meg a pillanatokat! Mindegyiket! Adjunk figyelmet neki és éljünk tudatosan minden pillanatban, mert sosem kapjuk vissza az előzőt. 

Tartsuk tiszteletben az ember szabad akaratát. Ha valaki nem a kedved szerint tesz,  az még nem rossz. Ne ítélkezz! Tartsd tiszteletben mások szabadságát, ha Te szabadságra vágysz!

És még mit ne felejts el!!!

Az földi élet nem büntetés. Ezt lehet játszani, örömmel és boldogsággal is. 

Kaptál hozzá szabad akaratot, amivel felülírhatsz Mindent, Bármit...

A Sorsod Te írod és átírhatod Bármikor! 

És tudod, lehet ez a pillanat is az, amikor úgy dönthetsz, Mostantól Más Sorsot választasz és élsz! 

Szóval Te, hogy döntesz most augusztusban? Hogy fogod megélni? 

Mit kívánsz a Te - a Csillagodtól?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése