2015. szeptember 6., vasárnap

Közös meditációk és Egyéni konzultációk - Szeptember



Kedveseim!

Ebben a hónapban kétszer fogunk közösen meditálni

Szeptember 19. és 26. szombaton 13 órakor.

Minden hónapnak meglesz a témája és két alkalommal is dolgozhatunk rajta. Mindkét alkalommal más módszerek és meditációk lesznek, így nyugodtan el lehet jönni, akár mind a kettőre.

A részvétel felajánlással történik. Tehát annyit adsz a közösbe, amennyit tudsz és szánsz rá.

Jelentkezni e-mailben: csermelinda3@gmail.com

A szeptemberi hónapban a gyökér csakrával fogunk még mindig dolgozni. Még mindig van tisztítani való. Nem elég a családi karmával és a nőiességünkkel, férfiasságunkkal foglalkozni. Ennél sokkal többről szól ez.

A gyökér csakra nem csak önmagunk elfogadásáról szól, hanem a biztonságról, a bizalomról, a tudatalattinkban megbúvó félelmeinkről. Fontos része a földelés, az hogy miként tudjuk megvalósítani a fizikai síkon önmagunkat. Miként teljesedünk ki kapcsolatokban, munkában - bizalommal.

Fontos, hogy nem csak meditálni fogunk, hanem beszélgetünk és módszerekkel dolgozunk, amiket otthon is tovább lehet/kell folytatni. Egyszerűek és nem időigényesek. Érdemes akár naponta is megcsinálni.

Személyes konzultációra is van lehetőség, ahol beszélgetünk és blokkokat oldunk - Angyalokkal kommunikálunk, kifejezetten Jézussal és Mária Magdolnával dolgozunk az ikerlélek szerelem tisztításán. Emellett színterápiával, gyógyító kövekkel, energiagyógyítással és kineziológiával egyénileg gyógyítunk.

Időpontok: Szeptember 22. 19 óra
                  Szeptember 29. 19 óra
                  Szeptember 30. 19 óra

Jelentkezés e-mailen: csermelinda3@gmail.com

Szeretet-Szerelemmel Várunk Titeket!

Csillagfény63






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése